Vrouw

BASIC GELAATVERZORGING

  •   ACNE - JONGEREN VERZORGING
  •   ANTI-AGING BEHANDELINGEN
  •   TREATMENTS VAN HYALURON,VITAMINES.
  •   CAVIAR TREATMENTS
  •   BODY TREATMENTS
  •   TDA Celregeneratie - Therapie, Klik hier voor meer uitleg
  •   MASSAGES
  •   ONTHARING MET HARS OF PERMANENTE ONTHARING MET E - MED LASER

Prijslijst behandelingen

Bekijk de prijzen van Me-Time Moments in detail.

Behandelingen

Voorbereiding;

Reiniging is belangrijker dan vaak wordt gedacht. Uw huid heeft de functie ervoor te zorgen , dat ” niets” intrekt, daarom heeft u hulpmiddelen nodig om de actieve stoffen van de crèmes in de huid te brengen.

Beschermende crèmes;

80 % van de huidveroudering door externe factoren kan voorkomen worden door goede bescherming, daarom heten dagcrèmes bij Medex  “beschermende crèmes”.  Overdag beschermen, want dan wordt de huid van buitenaf het meest geweld aangedaan: straling van kunst- en zonlicht, temperatuurwisselingen, stof, sigarettenrook en natuurlijk de algemene vervuiling, tegen dit alles dient uw huid te beschermen. Naast bescherming zorgen deze Medex dagcrèmes ervoor, dat de huid soepel blijft. De nacht is de beste tijd om te voeden en te regenereren, omdat uw huid ’s nachts geen bescherming nodig heeft, hiervoor zorgt de Medex nachtcrèmes voor het bevorderen en stimuleren van de huid.

Oogverzorging;

Omdat de huid rond de ogen zachter en gevoeliger is en omdat rond de ogen steeds de eerste tekenen van huidveroudering zichtbaar worden, heeft Medex veel aandacht besteed aan de verzorging  rond de ogen.

Maskers;

Maskers worden meestal door uw schoonheidsspecialist in het salon bij de behandeling ingezet. Maar diverse maskers zijn ook voor thuisgebruik te verkrijgen, want het zou jammer zijn om deze krachtige producten alleen te beperken bij salonbezoek eens in de zoveel tijd. Eenmaal per week 20 minuten uittrekken voor een Medex- masker is een weldaad voor uw huid. Als aanvulling op uw dagelijkse verzorging geeft het masker u iets extra’s.

Josephine van Steinborg Lijn “Caviar de Luxe”

“Josephine van Steinborg-serie” is gericht op anti-angeing. De keus van ingrediënten wordt bepaald door de maritieme werking van de caviaar en ander herstellend en “anti-rimpel” vermogen. ” Josephine van steinborg” is voor de vrouw die haar huid weer helemaal mooi wil hebben. Maar ook voor de jonge bewuste vrouw, die haar huid mooi wil houden.

Contactinformatie

Facebook

Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van onze akties.

Afspraak maken bij Me-Time Moments

Wilt u direct een afspraak maken? Klik op de bovenstaande foto om een afspraak in te plannen.